Home Despre…

Despre…

by Adrian Mladin

Mi-a luat 9 ani de corporație, să imi dau seama ce îmi place să fac!

Și, încă nu sunt convins că știu…

Încercând să îmi dau seama ce îmi place să fac, am realizat că ar trebui să “repornesc” blogul. Îmi place să fac multe și nu stau locului. Lenea nu mă caracterizează, dar nici corporațiile.

De lăsat, nu mă las. Ori îmi fac treaba bine, ori nu o mai fac. Nu îmi stă în fire să trag chiulul sau să frec menta, pe bani. Dar, este IT-ul ceva ce fac din plăcere? Nu prea cred.

Să nu știu ce îmi place să fac?

Nu cred că sunt singurul care are astfel de gânduri, sau așa îmi place să cred. Dar recunosc că mă frământă, din când în când, acest gând.
IT-ul, m-a făcut acuma 9 ani să renunț la blog, la fotografie.
IT-ul mi-a deschis după atâta timp ochii. Sau?!

Până la urmă, așa au început diferite Start-upuri de succes!

Oare vrem să realizăm noi ceva, ceva al nostru? Sau vrem sa scăpăm de Corporații?

Îmi place vara și “rup ușa la 5”, ca să mai meșteresc ceva prin casă, prin curte, sau să stau cu familia. Asta, dacă nu sunt secat de energie. Ca prin minune, dacă apuc să meșteresc ceva, îmi sare somnul și mă binedispun. Iarna e nasol.

Și totuși, ce îmi place să fac?

Hai să vedem ce îmi place să fac!
Eu nu am putut să ajung la o concluzie sau un Hobby, nimic.
Îmi place să grădinăresc, restaurez anumite lucruri, să repar chestii, să optimizez lucruri prin casă (să fie mai ușor de întreținut), să gândesc un spațiu verde și să îl realizez, să plantez, să fac anumite obiecte din lemn sau altceva. Să gândesc.. de ce să fac un anumit lucru așa și nu invers? Care e cel mai optim mod? Cam tot ce ține de casă, curte, etc…

M-am gândit și la afaceri, în urma activităților noastre. Noastre, pentru că anumite activități, le fac cu Ioana, soția mea. Tare ne bătea gândul la o cafenea și eclerărie (le fac eu), dar nu am văzut locul acela potrivit. Grădinărit, tablouri cu licheni, jucării pentru copii, la ce nu m-am gândit?

Așa că îmi reiau blogul (mai mesteresc ceva la el), postez tot ce meșteresc și poate la un moment dat, mă prind cum aș putea ajuta omenirea. Sună funny, nu?

Hai să vedem!