Home CategoriiDecoraţiuni Un cadou special şi personalizat, de sărbători!

Un cadou special şi personalizat, de sărbători!

by Adrian Mladin
1.7k views

“Personalizat” nu înseamnă doar un nume imprimat. Cu dorința de a face un cadou, am început să ne gândim. Ăsta este primul pas în alegerea unui cadou, nu?

Câți ani are? Ce îi place?…

Astea sunt întrebări obișnuite, nu? Facem o listă: albastru, crăciun/iarnă, cărți și cafea. Mai erau, dar ne-am rezumat.

Un tablou!

Ne-am gândit că am putea să le îmbinăm într-o pictură! Un geam deschis prin care se vede un piesaj de iarnă. Cerul albastru senin, cu siguranță! Pe rama geamului, ar putea sta o carte și o cafea!?

Ideile ne veneau, una după alta.

O cupolă de sticlă, împărțită în două de un carton. Pe carton am putea să lipim fâși de ziare, scris să fie. Pe o parte, un peisaj de iarnă, iar pe cealaltă o ceașcă de cafea.

Un cadou “all year”!?

Nu eram noi convinși, dar am început! Pe parcurs ne-am adaptat. Fundalul de ziar nu crea un contrast pentru brad, dar i-am dat un alb ușor. Nici pe partea cu cănile nu ne avantaja, dar l-am picat.

Nouă ne plăcea! Ceva, lipsea intenționat…

Partea cu Crăciunul, mai avea nevoie de niște steluțe, poate un pic de zăpadă… lucruri, care ne lipseau pe moment. Chiar și dacă le-am fi avut, nu cred că l-am fi terminat. Cine urma să primească acest cadou, este pur și simplu îndrăgostită de iarnă!

Feel free to put the finishing touch on it!

Leave a Comment